Back icon

Coaching.

“Ont-dekken wat je wilt” schrijf ik expres met een streepje ertussen en je vraagt je vast af waarom ik dat doe. Ontdekken, bestaat uit 2 woorden: ont en dekken. Het is niet zo dat je nog niet weet wat je wilt, je kunt er alleen niet bij. Het is bedekt onder een laag van conditioneringen, verwachtingen, meningen van anderen, moeten-gedachten etc. Alle antwoorden liggen al in jou. Je hebt alleen iemand nodig die ze er voor je (of beter gezegd met je) uit haalt.

Vanuit de fles kun je het etiket niet lezen

Zoals bovenstaande quote zo goed zegt: we hebben allemaal blinde vlekken. Kijk maar eens naar waar jij echt goed in bent. Je zult waarschijnlijk langer moeten nadenken dan als je het een vriendin vraagt. Zij ziet namelijk jouw buitenkant en jij niet. Daarom heet het een blinde vlek 😉. Een goede coach die de juiste vragen stelt en oefeningen met je doet om letterlijk het plaatje helder te krijgen.

Je kunt zelf beginnen door deze prachtige tool om je life-purpose te ontdekken.

Anne Ruth Dekker

Steffie heeft mij op weg geholpen door te kijken naar bepaalde patronen. Dit doet ze op een rustige en fijne manier en niet alleen door te praten, maar ook door samen oefeningen te doen en toe te passen. Loop je ergens op vast? Zeker een aanrader om hier samen met Steffie naar te kijken. Een top coach!

Steffie Meditatie

In 6 sessies ontdekken wat je wilt is een 3 maanden traject dat ik aanbied. In deze sessies werken we met vragen, oefeningen en opdrachten. Tijdens de sessies stel ik coachende vragen om jou op een andere manier aan het denken te zetten en steeds meer helderheid te creëren. We doen iedere sessie een oefening. In al mijn trajecten is gebleken dat het ervaren in zo’n oefening de meeste nieuwe inzichten en blijvende verandering geeft. Je krijgt ook iedere sessie een opdracht mee naar huis om zelf aan de slag te gaan. Het is een persoonlijk traject dat helemaal afhankelijk is van jouw vragen en de uitkomst van de oefeningen tijdens de sessies en huiswerkopdrachten.“Ontdekken wat je wilt” is een traject dat ik heb ontwikkeld waarin al jouw vragen beantwoord gaan worden.

Ontdekken wat je wilt traject:

  • 1. Wie ben jij? Wat wil je? Waar sta je voor?
  • 2. Wat zijn jouw kernkwaliteiten?
  • 3. Wat zijn jouw waarden? Wat is je missie en purpose?
  • 4. Welke patronen, belemmerende gedachten en negatieve overtuigingen bedekken jou?
  • 5. Welke stappen horen daar bij?
  • Alle antwoorden zitten al in jou. De oefeningen die we samen doen, brengen die antwoorden naar boven.

Wat kun je verwachten van mij als coach?

Jij hebt alle antwoorden al in je. Ik ben er om je te spiegelen, goede coachvragen te stellen om nieuwe inzichten te krijgen. Om oefeningen te doen en je opdrachten te geven om er echt mee aan de slag te gaan en duurzame stappen te zetten!

Jouw investering

De investering voor een individueel coachtraject is €750,- inclusief btw voor 6 sessies van een uur (het kan uitlopen tot 75 minuten) . Je kunt ook in termijnen betalen. De sessies kunnen online of offline in mijn praktijk in Haarlem plaatsvinden. Wat jij fijn vindt. Je kunt hier een vrijblijvende coach-call inplannen van 45 minuten. Ik coach je een stuk op weg en we kijken of er een klik is om samen te werken.