Back icon

Coaching.

“Ont-dekken wat je wilt” schrijf ik expres met een streepje ertussen en je vraagt je vast af waarom ik dat doe? Ontdekken, bestaat uit 2 woorden: ont en dekken. Het is niet zo dat je nog niet weet wat je wilt, je kunt er alleen niet bij. Het is bedekt onder een laag van conditioneringen, verwachtingen, meningen van anderen, moeten-gedachten etc. Alle antwoorden liggen al in jou. Je hebt alleen iemand nodig die ze er voor je (of beter gezegd met je) uit haalt.

Vanuit de fles kun je het etiket niet lezen

We hebben allemaal blinde vlekken. Kijk maar eens naar waar jij echt goed in bent. Je zult waarschijnlijk langer moeten nadenken dan als je het een vriendin vraagt. Zij ziet namelijk jouw buitenkant en jij niet. Daarom heet het een blinde vlek 😉. Een goede coach die de juiste vragen stelt en oefeningen met je doet om letterlijk het plaatje helder te krijgen.

Je kunt zelf al beginnen met het ontdekken van je life-purpose met deze prachtige tool.

Zij gingen je voor

Reviews.

Kim
Kim 28 jaar

Steffie heeft een fijne persoonlijkheid en is erg betrokken. Ik kende Steffie al van haar online programma EigenGeluk. Nu ik op zoek was naar een coach voor begeleiding naar mijn nieuwe baan, moest ik gelijk aan Steffie denken. Door haar praktische aanpak kreeg ik in een paar sessies meer zelfvertrouwen en geloof in dat wie ik ben oke is. Ik heb geleerd beter mijn grenzen te stellen en daardoor beter voor mijzelf te zorgen. Ik heb zo een hele fijne start kunnen maken op mijn nieuwe baan, waar ik elke dag nog met veel plezier naartoe ga! ik kan daar nu namelijk helemaal mezelf zijn!

Anne Ruth
Anne Ruth

Steffie heeft mij op weg geholpen door te kijken naar bepaalde patronen. Dit doet ze op een rustige en fijne manier en niet alleen door te praten, maar ook door samen oefeningen te doen en toe te passen. Loop je ergens op vast? Zeker een aanrader om hier samen met Steffie naar te kijken. Een top coach!

Angie
Angie 32 jaar

Steffie is iemand die met een open blik en veel persoonlijke betrokkenheid en heeft mij erg op weg heeft geholpen met haar coaching. Motiverend en betrouwbaar is hoe ik Steffie omschrijf.

Chris
Chris

Het is heel fijn dat je tijdens een traject samen met Steffie kan kijken, brainstormen en oefeningen kan doen, om een je doel of bepaalde wens te laten ontstaan. Steffie is een duidelijke feedback-gever en ik krijg er ook veel energie van. Dat is heel fijn om te merken.

Anne
Anne

Ik heb bij Steffie een coachingstraject gevolgd om meer inzicht te krijgen in mijn eigen patronen. Daar heeft ze mij heel erg bij geholpen. Ik kijk anders naar mezelf en weet beter wat ik wel en niet wil, waar mijn grenzen liggen. Daarnaast is Steffie een lieve, energieke vrouw die weet waar ze het over heeft.

Marieke
Marieke

Steffie is een hele fijne coach. Met opdrachten kom je jezelf op een leuke manier tegen en vervolgens behandelt ze deze patronen samen met jou

Ik wilde afvallen, maar ik eindig met zelfvertrouwen en eigen kennis, waardoor het afvallen dus ook lukt. Het belangrijkste is dat ik goed in mijn vel zit! Ik zou het iedereen aanraden.

Dorien
Dorien 27 jaar

Steffie is betrokken, heeft een fijne energie en luistert met oprechte aandacht. Haar onverdeelde aandacht als je met haar praat is erg fijn. Ik heb dat bij niemand anders zo sterk als bij Steffie. Ik heb het gevoel dat ik echt gehoord word en dat ze alles wat ze weet, leeft en heeft geleerd inzet om mij te helpen. Ze is heel oprecht, aandachtig en enthousiast. Ze heeft een groot inlevingsvermogen en bovenal is ze een heel fijn mens.

Saskia

Steffie als coach heeft mij een spiegel voor gehouden. Steeds dat zetje geven om na te denken over je eigen gedachtes en handelen. Ik ben zelf ook coach, maar het is heel lastig om naar je eigen patronen te kijken en je blinde vlekken zichtbaar te krijgen. Steffie vraagt door en zorgt ervoor dat je al pratende nadenkt. Een top coach 💕

Steffie Meditatie

In 6 sessies ontdekken wat je wilt is een 3 maanden traject dat ik aanbied. In deze sessies werken we met vragen, oefeningen en opdrachten. Tijdens de sessies stel ik coachende vragen om jou op een andere manier aan het denken te zetten en steeds meer helderheid te creëren. We doen iedere sessie een oefening. In al mijn trajecten is gebleken dat het ervaren in zo’n oefening de meeste nieuwe inzichten en blijvende verandering geeft. Je krijgt ook iedere sessie een opdracht mee naar huis om zelf aan de slag te gaan. Het is een persoonlijk traject dat helemaal afhankelijk is van jouw vragen en de uitkomst van de oefeningen tijdens de sessies en huiswerkopdrachten.“Ontdekken wat je wilt” is een traject dat ik heb ontwikkeld waarin al jouw vragen beantwoord gaan worden.

Ontdekken wat je wilt traject:

  • 1. Wie ben jij? Wat wil je? Waar sta je voor?
  • 2. Wat zijn jouw talenten & kwaliteiten?
  • 3. Wat zijn jouw waarden? Wat is je missie en purpose?
  • 4. Welke patronen, belemmerende gedachten en negatieve overtuigingen bedekken jou?
  • 5. Welke stappen horen daar bij?
  • Alle antwoorden zitten al in jou. De oefeningen die we samen doen, brengen die antwoorden naar boven.

Wat kun je verwachten van mij als coach?

Jij hebt alle antwoorden al in je. Ik ben er om je te spiegelen, goede coachvragen te stellen om nieuwe inzichten te krijgen. Om oefeningen te doen en je opdrachten te geven om er echt mee aan de slag te gaan en duurzame stappen te zetten!

Jouw investering

De investering voor een individueel coachtraject van 3 maanden is 3 x €500,- inclusief btw. Je krijgt 6 intensieve sessies van een uur (het kan uitlopen tot 75 minuten) + onbeperkt contact via Voxer (een soort Whatsapp), zodat je constant vragen kunt stellen en de support krijgt die je nodig hebt. De sessies kunnen online of offline in mijn praktijk in Haarlem plaatsvinden. Wat jij fijn vindt. Je kunt hier een vrijblijvende coach-call inplannen van 30 minuten. Ik coach je een stuk op weg en we kijken of er een klik is om samen te werken.