Back icon

Mediteren met Steffie.

In mijn meditatie-cursus leer ik je toegankelijke technieken om jezelf beter te leren kennen. Je leert afstand te creëren tussen jou en je (negatieve) gedachten, waardoor ze minder impact hebben op jouw leven. In deze cursus gebruik ik Oosterse technieken om de connectie met jezelf te versterken. Je leert beter te luisteren naar je gevoel en je intuïtief, hierdoor ontwikkel je een sterker vertrouwen in jezelf.

Vorig jaar ging het even helemaal niet goed met mij. Ik kampte met ernstige angstklachten, stress, onzekerheden, negatieve gedachten en gevoelens. Soms zo erg dat ik paniekaanvallen had en badend in het zweet wakker werd. Meditatie heeft me ontzettend geholpen terug te komen bij mezelf en mijn (negatieve) gedachten niet zo serieus te nemen.

Ongeveer 10 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met mediatie tijdens een workshop gebaseerd op de technieken van Jan Geurtz. Ik ben meteen zijn boek gaan lezen: Verslaafd aan Liefde (aanrader!). Er ging een wereld voor mij op open. Nadat ik dit boek 7 jaar op rij ieder jaar heb gelezen, deed ik 2 jaar geleden de jaaropleiding van Jan Geurtz om me helemaal in meditatie te verdiepen. Ik ontdekte dat ik zelf ruimte kan creëren tussen mijn gedachtes en gevoelens en dat ze daardoor minder grip hebben op je leven. Mijn negatieve gedachten over mezelf voelden minder zwaar, waardoor ze mij minder van slag brachten. Mijn gedachten hadden steeds minder invloed op mij en op mijn acties. Ik ontdekte dat je op ieder moment kunt kiezen dat alles precies goed is zoals het is. Wauw! Dit vergt echter wel wat oefening, want onze mind probeert ons constant af te leiden door van alles in onze omgeving, zoals tv, social media, werkdruk en spullen. Daarnaast hebben we vaak het idee dat we eerst van alles moeten doen, presteren en bereiken voordat we een momentje voor onszelf mogen nemen.

If you don’t have 10 minutes, you don’t have a life

Dat zegt Tony Robins. En terecht! Want als je iedere dag even tijd maakt voor meditatie merk je na een paar dagen al verschil. Minder malende gedachten en meer rust en helderheid.

Daarom heb ik deze online cursus gemaakt. Om jou te helpen in ieder geval 30 dagen samen met mij te mediteren en je (negatieve) gedachten minder impact te laten hebben op jouw leven. Iedere week krijg je een inspirerende video van mij en een meditatie die je die week kunt gaan doen. Ben je geïnspireerd geraakt en zin om met deze prachtige cursus te starten? Voel je een JA, DIT WIL IK. Meld je dan nu aan en begin morgen met mediteren.

Mediteren met Steffie

Dit is de beschrijving van Mediteren met Steffie die op de productpagina komt te staan.

Deze mensen gingen jou voor

Ervaringen.

Marieke
Marieke
Steffie heeft een mooie opbouw gedurende de weken van de cursus, haar stem is erg prettig en zo langzamerhand is het mediteren echt een momentje voor mezelf geworden. Ik ga zeker proberen dit vast te houden.
Marloes
Marloes
Mediteren met Steffie was erg fijn. Ik zat in een drukke en spannende periode, rondom mijn zwangerschap/bevalling. De dagelijkse meditaties waren echt cadeautjes. ♡ Steeds even terugkomen bij mezelf. Ik voelde me na iedere meditatie weer opgeladen. Wat ik o.a. fijn vond was de rust in de stem van Steffie, de opbouw van de duur van de meditaties en de herhaling. Ik ga er zeker mee door!
Henny
Henny
In deze meditatie-cursus vond ik de begeleiding via video en tijdens de gesproken meditatie zelf, erg fijn. Je werd echt geholpen door wat er gezegd werd. Daarbij was het enthousiasme en oprechte meeleven van Steffie een groot pluspunt. Ook al had je even geen zin, of lukte het niet helemaal, Steffie begreep het, door haar woord en uitstraling.
Kim
Kim
De cursus 'Mediteren met Steffie' heeft mij geholpen om daadwerkelijk iedere dag even de tijd voor mezelf te nemen en de stilte op te zoeken. Hoewel ik al bekend was met mediteren voordat ik met deze cursus begon, hebben de enthousiaste video's en de bijbehorende app mij nieuwe informatie en ideeën gegeven waardoor ik mijn ervaringen heb kunnen verdiepen. Ik vond het heel fijn!
Carin
Carin
De cursus leert je mediteren. Hóe je met die gedachten stroom en gevoelens kan omgang om ruimte in je hoofd te maken. Het maakt je bewust dat je er bent. Dat je gedachten, gevoelens en een lichaam hebt, niet bent. Dat alles maakt je leven ruimer en lichter.

Nieuwsbrief

Meld je aan.

Constant ben ik bezig met het uitwerken van nieuwe ideeën en ontwikkelen van nieuwe cursussen. Wil je op de hoogte blijven, meld je dan hier aan voor mijn nieuwsbrief!