Back icon

Academy.

Deze academy heb ik opgericht om op een leuke, praktische en laagdrempelige manier vrouwen in hun kracht te zetten. 10 jaar geleden leerde ik voor het eerst hoe ik mijn eigen gedachten en daarmee dus mijn eigen geluk kon creëren. Er ging een wereld voor mij open en ik ben niet meer gestopt met leren. In mijn online cursussen reik ik jou alle parels en tools aan die ik de afgelopen jaren heb geleerd om de regie over jouw leven terug te pakken.

  • Eigengeluk

    Dit is mijn meest complete transformerende programma. In 10 weken leer je alles om het stuur van je leven (terug) te pakken. Af te rekenen met je innerlijke criticus en andere belemmerende patronen die je tegen houden je mooiste leven te leiden. Deelnemers ervaren meer liefde, innerlijke rust en zorgen beter voor zichzelf en anderen na het volgen van Eigengeluk.

  • Goed Zoals Je Bent

    Met dit membership kun je op een leuke, laagdrempelige manier werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Je hoeft jezelf niet te veranderen, aan te passen of te verbeteren om de beste versie van jezelf te worden! Je gaat júist leren dat je al helemaal goed bent zoals je bent. Voor maar €25 per maand werk je, samen met een groep gelijkgestemde vrouwen, iedere maand aan een thema.

  • Mediteren met Steffie

    In deze cursus leer ik je een meditatietechniek waarmee je afstand creëert tussen jezelf en jouw (negatieve) gedachten. Je leert je gedachten observeren en neutraliseren, zodat je minder last hebt van malen. Je ervaart meer innerlijke rust en je kunt meer aanwezig zijn in het hier&nu.